Dette website anvender cookies til indsamling af statistik. Læs mere.
logo

Der er rigtig mange fordele ved at være med i CAD 

Derfor har vi faktisk 1800 autoværksteder, som alle kan se de mange fordele. I CAD er det medlemmerne, der bestemmer og det gør også, at tilbudddene er brugbare i en mekanikermesters hverdag.
 
Du kan læse mere om de mange fordele som CAD medlem - ved at klikke her eller læse folder. Nedenfor kan du se en video med CADs direktør Erik S. Rasmussen, der præsenterer de mange fordele ved CAD.
 
Ud over muligheden for at ringe til CADs sekretariates konsulenter og advokat, har CAD en kørende konsulent René Eriksen, der besøger medlemmer og er sparringspartner om alt, hvad der rør sig i virksomheden. Normalt vil der inden et besøg blive aftalt en tid og dermed givet mulighed for, at man kan forberede konsulenten på de spørgsmål, der trænger sig på i ens virksomhed.
 
Vi har en indkøbsforening kaldet CAD INDKØB, som CAD-medlemmerne kan tilkøbe sig rettighed til via et abonnement. Som CAD Indkøb medlem kan du handle via CAD Indkøbs handelsportal og få gode rabatter og se alle de mange gode samhandelsaftaler og fordele, som også er med i abonnementet. Der er også hjælp at hente hos CAD Indkøbs medarbejderstab - læs mere her.